Brezplačna dostava za vsa naročila nad 45€
Košarica 0 izdelkov

Potrebujete pomoč?

info@123kartuse.si

 

Ali pa samo v 3 ENOSTAVNIH korakih poiščete združljive kartuše, tonerje ali papir za tiskalnik:

Brezplačna dostava za vsa naročila ne glede na količino po celotni Sloveniji!

POGOJI POSLOVANJA
Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine 123kartuse.si pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani oziroma trgovine izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, Vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine 123kartuse.si, s katero upravlja podjetje ADLER GmbH d.o.o. Podjetje ADLER GmbH d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.123kartuse.si kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si pred oddajo naročila ogledate aktualne pogoje poslovanja.

 

VARNOST NAKUPA IN REKLAMACIJE
Spletna stran www.123kartuse.si (v nadaljevanju spletna trgovina) je spletna prodajalna v lasti podjetja ADLER GmbH d.o.o., Radnička cesta 27, 10000 Zagreb, Hrvaška (v nadaljevanju prodajalec).

Za informacije v zvezi z Vašim naročilom in njegovo dostavo nas lahko pokličete na našo telefonsko številko: +385 1 3704 515 ali pošljete e-pošto na naslov: info@123kartuse.si | info@adler-print.si

Podano naročilo za nakup pomeni sklenitev prodajne pogodbe. Prodajno pogodbo lahko sklenejo samo kupci, ki imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji. Ta prodajna pogodba oziroma naročilo za nakup je shranjeno pri Prodajalcu in ga lahko kupec po pisnem zahtevku dobi kadarkoli v roku 5 let od opravljenega naročila. Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na naši Spletni strani skrbno varujemo. Zagotavljamo, da bomo zbrane podatke uporabljali izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja Spletne strani. Prodajalec ima pred dostavo blaga pravico kontaktirati kupca preko telefona ali e-pošte z namenom preverjanja posredovanih kontaktnih podatkov. V primeru, da na podlagi posredovanih podatkov ne more stopiti v stik s kupcem, lahko Prodajalec smatra podano naročilo za nakup kot nično.

REŠEVANJE SPOROV

Za reševanje izvensodnih sporov ne priznavamo določenega izvajalca reševanja potrošniških sporov. Povezava do platforme za spletno reševanje potrošniških sporov: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL

 

POŠKODBE IZDELKA
Kupec je dolžan pri prevzemu izdelka pozorno pregledati embalažo in njeno vsebino. V primeru poškodbe izdelka je kupec dolžan na poškodbo takoj opozoriti dostavljavca. Kupec je dolžan skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik, posebej pozorno pa izpolniti rubriko o stanju embalaže in izdelka. Kupec bo odstopil poškodovan izdelek, ki bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške ADLER GmbH d.o.o. poslan na naslov pošiljatelja. Po prejemu poškodovanega izdelka bomo v najkrajšem roku poslali kupcu nov izdelek.
V primeru, da kupec opazi poškodbo po dostavi izdelka, vendar v največ 30 dneh po dostavi, poškodbo prijavi na info@123kartuse.si. Pogoj za prijavo poškodbe izdelka v roku 30 dni po dostavi je shranjena embalaža, na podlagi katere se ugotavlja, kje oz. kako je poškodba nastala. Zaželeno je tudi, da je poškodba zabeležena s fotoaparatom in fotografije poslane na naslov info@123kartuse.si. Vse kasnejše reklamacije poškodb izdelka prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi naše podjetje ne more rešiti.

 

KAPACITETA IZDELKOV* (Velja za: tonerje, kartuše, trake, gel, bobne, itd,...)

Kapaciteta izdelkov*, ki je navedena na straneh izdelkov je določena po ISO/IEC 19798:2007 in sicer pri 5% pokritosti A4 dokumenta. Dejanska količina izpisanih strani je odvisna od uporabe papirja, pisave (debelina, tip), širina okvirja, odmiki, vstavljeni elementi(slike, logotipi, razni grafični elementi, itd,...).

DOSTAVA
Naročeno blago boste prejeli na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. Rok dobave traja od 1 (ena) do 3 (tri) delovnih dni. V večini primerov je blago dostavljeno naslednji delovni dan (v primeru naročila do 12:00 od pon.-pet.). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

 

MOŽNOST PLAČILA
Plačilo po povzetju:

Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina je navedeni v naročilu. Veljavna cena izdelka je tista, ki je objavljena na dan naročila.

Stroški dostave: Do 45,00 EUR znaš strošek dostave 2,99 EUR. Nad 45,00 EUR je dostava brezplačna.

Navedene cene produktov na spletni strani veljajo samo za spletno trgovino. Ponudba in cene veljajo do odprodaje zalog, oziroma do vašega pisnega preklica naročila. Vse cene vsebujejo DDV. Vse blago je obdavčeno po 22% davčni stopnji. Slike so simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Pridružujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak v katalogu, na internetni strani in ostalih oglasih, brez predhodne najave.

 

MINIMALEN ZNESEK NAROČILA

V Spletni trgovini www.123kartuse.si mora znesek naročila biti vsaj 10,00 EUR z DDV.

 

VRAČILO BLAGA
Blago morate vrniti v roku 14 dni od dneva oddaje sporočila o odstopu od pogodbe. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano in v originalni embalaži. Stroške vračila nosi naročnik, vrnjena pošiljka pa naj bo naslovljena na je naslov:

123kartuse.si (ADLER GmbH d.o.o.)
Radnička cesta 27,
10000 Zagreb, Hrvaška


Po želji vam blago zamenjamo za drugo.
Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Želimo vam ugoden nakup!


© 123kartuse.si. Vse pravice pridržane. Vse znamke, nazivi proizvodov in OEM številke so oznake in last pripadajočih podjetij in se uporabljajo zgolj kot referenca.

kartice
Avtorji