Brezplačna dostava za vsa naročila nad 45€
Košarica 0 izdelkov

Potrebujete pomoč?

info@123kartuse.si

 

Ali pa samo v 3 ENOSTAVNIH korakih poiščete združljive kartuše, tonerje ali papir za tiskalnik:

Brezplačna dostava za vsa naročila ne glede na količino po celotni Sloveniji!

KOMPATIBINI in EU OBNOVLJENI ADLER TONERJI VISOKE KVALITETE

Ker nam ni vseeno, kar prodajamo in želi strankam ponuditi najboljšo rešitev KOMPATIBILNIH TONERJEV ali EU OBNOVLJENIH tonerjev, ponujamo v naši spletni trgovini tonerje z priznanimi certifikati kavlitete!

ISO 9001:2008

  • Certifikat sistema vodenja kakovosti, ISO 9001, vam omogoča, da dokažete vašo zavezo kakovosti in zadovoljstva odjemalcev, obenem pa tudi nenehno izboljšujete podobo vašega podjetja ali organizacije, ter integrirate realnost spreminjajočega se sveta.

ISO 14001 : 2004 + COR1 : 2009 

  • ISO 14001 je sistem za ravnanje z okoljem, ki zajema obvladovanje okoljskih vidikov proizvodne ali storitvene dejavnosti. Obsega izpolnjevanje zakonskih zahtev, učinkovito izkoriščanje virov, ter preprečevanje onesnaževanja okolja. Standard ISO 14001 je eno od najpomembnejših orodij v odnosu do okolja, ki ga uporabljajo organizacije in korporacije po celem svetu.

ISO 19752 / 19798 in ISO 24711

  • Decembra 2006 je Mednarodna organizacija za standardizacijo (International Organization for Standardization – ISO) odobrila nove standarde za merjenje števila strani, natisnjenih s črnimi (ISO/IEC 24711) in barvnimi (ISO/IEC 19798) kartušami. Ti novi standardi so skladni s standardom ISO/IEC 19752 o številu strani za črno-bele tiskalne kartuše, ki je bil izdan junija 2004.


Izdelani so v skladu z direktivo EMC 2001/108/EC in nosijo oznako CE.

Za razliko od navadnih "napolnjenih" tonerjev  (v katerih se polni samo prah - barva), je to obnovljen toner, na katerem so zamenjani vsi vitalni deli v za to namenjenih proizvodnjah.

S tem smo dosegli minimalni odstotek reklamacije naših kompatibilnih EU tonerjev na samo 0,7 % , zaradi česar so naši EU kompatibilni tonerjei (Adler) najboljša alternativa originalnemu tonerju.

Povprečna cena kompatibilnega tonerja EU je 50 % nižja od prvotne cene in je najboljša primerjava cene in kakovosti.

Dodaj odgovor


© 123kartuse.si. Vse pravice pridržane. Vse znamke, nazivi proizvodov in OEM številke so oznake in last pripadajočih podjetij in se uporabljajo zgolj kot referenca.

kartice
Avtorji