Brezplačna dostava za vsa naročila nad 35€
Košarica 0 izdelkov

Potrebujete pomoč?

064 280 290

Ali pa samo v 3 ENOSTAVNIH korakih poiščete združljive kartuše, tonerje ali papir za tiskalnik:

Brezplačna dostava za vsa naročila ne glede na količino po celotni Sloveniji!

Veste kako izgleda najboljši tiskalnik za domačo uporabo?

V zadnjem obdobju smo dobili veliko povpraševanj na temo, kateri tiskalnik je najboljši oziroma najbolj primeren za domačo uporabo. Za lažjo izbiro smo temeljito preučili tiskalnike, ki so v kategoriji "domača uporaba". V naslednjem članku vam predstavljamo najpomembnejše informacije o tiskalnikov in potrošnega materiala - kartuš.

Analiza naših strank in tipično slovensko gospodinjstvo nam govori, da je zelo pomembno imeti doma zelo dober in uporaben tiskalnik. Šolske potrebe naših otrok, mamini recepti ali nadurno delo našega očeta so samo nekateri dejavniki potreb po tiskalniku. Spomnite se samo kolikokrat ste morali obiskati kakšno javno ustanovo (občina, davčna, socialna, zdravstvena, pokojninska, itd.) - vedno Vam je potrebna še dodatna kopija osebne ali potnega lista ali katerega drugega dokumenta in zato iščemo okoli ustanov, kje bi lahko na hitro fotokopirali in še pravočasno prinesli fotokopijo preden gospa za “šalterjem” ne gre na malco.

In na podlagi vsega zgoraj naštetega, se sprašujete kateri je najboljši tiskalnik za domačo uporabo?

123kartuše svetuje Canon Pixma MG5750, zakaj:

Več informacij o tiskalniku lahko najdete TUKAJ.

Najboljši tiskalnik za domačo uporabo lahko kupiti v naši spletni trgovini www.123kartuse.si

 

Dodaj odgovor


© 123kartuse.si. Vse pravice pridržane. Vse znamke, nazivi proizvodov in OEM številke so oznake in last pripadajočih podjetij in se uporabljajo zgolj kot referenca.

kartice
Avtorji