Brezplačna dostava za vsa naročila nad 35€
Košarica 0 izdelkov

Potrebujete pomoč?

064 280 290

Ali pa samo v 3 ENOSTAVNIH korakih poiščete združljive kartuše, tonerje ali papir za tiskalnik:

Brezplačna dostava za vsa naročila ne glede na količino po celotni Sloveniji!

TOP 10 LASERSKIH TISKALNIKOV

Neprimerljiva hitrost v primerjavi z drugimi tiskalniki in vrhunska kvaliteta izpisa, sigurno so atributi laserskih tiskalnikov.
Na kratko, da ponovimo. V koliko tiskate večje število tekstovnih strani in zraven hitrosti ter kvalitete želite prihraniti pri vzdrževanju in nakupu tonerjev je laserski tiskalnik definitivno optimalna izbira med kvaliteto in ceno.

Laserski tiskalniki so pridobili na popularnosti zaradi visoke kvalitete tiska in relativno nizkih stroškov vzdrževanja. Brez pretiravanje lahko rečemo, da so z svojo kvaliteto prinesli revolucijo na trg tiskalne industrije in spremenili pisarne po celem svetu.

Pred tremi desetletji, ko so tiskalniki prihajali v naše domove izgledalo je, da so manjši ink-jet modeli tiskalnika bolša izbira. Veliki laserski tiskalniki na začetku so se uporabljali predvsem v pisarnah za poslovne namene. Medtek ko se v zadnjem času laserski tiskalniki volumensko zmanjšali in pocenili se počasi , ampak sigurno selijo v naše domove.

Poleg črno-belih (monokromatski) laserskih tiskalnikov je moč na tržišču najti veliko barnih laserskih tiskalnikov. Resnica je, da ne bo zadovoljiv najzahtevnejše kvalitete izpisa fotografij, ampak za to obstajajo profesionalni foto tiskalniki.

Večina modernih laserskih tiskalnikov so danes multifunkcijske naprave, katere omogočajo skeniranje in fotokopiranje, kar pomeni, da lahko z eno napravo skenirate dokumente ali fotografije jih pošljete prijatelju ali poslovnem partnerju kar v digitalni obliki. Tržišče prav tako ponuja laserske tiskalinke, katere lahko brezžično povežete z svojim pametnim telefonom ali tablico.

Na podlagi konkurence, laserski tiskalniku nasplošno ponujajo boljšo kvaliteto pri izpisu teksta, primernejši so za večjo količino tiskanja, imajo večji prostor za shranjevanje papirja, so ugodnejši za vzdrževanje in so hitrejši. Da bi Vam pomagali pri izbiri laserskega tiskalnika, Vam bomo v nadaljevanju članka predstavili najboljši 10 laserskih tiskalnikov.

 

Se nadaljuje...

Dodaj odgovor


© 123kartuse.si. Vse pravice pridržane. Vse znamke, nazivi proizvodov in OEM številke so oznake in last pripadajočih podjetij in se uporabljajo zgolj kot referenca.

kartice
Avtorji