Brezplačna dostava za vsa naročila nad 45€
Košarica 0 izdelkov

Potrebujete pomoč?

info@123kartuse.si

 

Ali pa samo v 3 ENOSTAVNIH korakih poiščete združljive kartuše, tonerje ali papir za tiskalnik:

Brezplačna dostava za vsa naročila ne glede na količino po celotni Sloveniji!

Najboljši tiskalniki za velika podjetja

Zraven številnih organizacijskih obveznosti v podjetju, vsakodnevnega sodelovanja z zahtevnimi strankami in izpolnjevanja kratkih rokov, smo prepričani, da večina menedžerjev nima dovolj časa za raziskovanje trga, da bi našla pravi tiskalnik za svoje podjetje. Zato bomo v tem prispevku podali nekaj smernic, ki bi lahko olajšale iskanje in nakup tiskalnikov, ki bodo zadostili potrebam velikih podjetij, ne da bi pri tem ustvarjali nepotrebne stroške vzdrževanja. Prav tako, vam bomo predstavili pet najboljših modelov tiskalnikov, za velika podjetja, ki vam lahko prihranijo veliko dragocenega časa.

Nakup zanesljivega in cenovno dostopnega tiskalnika, za veliko podjetje predstavlja zelo zahtevno nalogo, pri kateri je potrebno upoštevati več parametrov, kot so hitrost tiskanja, kapaciteto papirja in največji mesečni delovni obseg. Tiskalnik z nizko hitrostjo tiskanja (pod 30 ppm), kot tudi tisti, katerega vzdrževanje je prezahtevno, zagotovo ni prava izbira za velika podjetja, kjer se dnevno natisne na stotine dokumentov. Mesečni delovni cikel je postavka, ki vam pove ali lahko tiskalnik prenese velike količine dela, medtem, ko velika zaloga papirja pomeni, da ni potrebno kar naprej polniti tiskalnika z novo zalogo papirja.

Zraven tega morate pri izbiri tiskalnika upoštevati ali potrebujete črno-belo tiskanje, barvno tiskanje ali oboje in ali nameravate isto napravo dodatno uporabljati še za skeniranje in kopiranje dokumentov. Za velike pisarne in podjetja, je zelo pomembno izbrati tiskalnik, ki ga je mogoče uporabiti v omrežju, da bi ga lahko uporabljalo večje število uporabnikov. Vedeti morate, da so “žični” tiskalniki hitrejši, medtem, ko brezžični modeli niso tako hitri, so pa pogosto cenejši in prilagodljivejši.

Tiskalniki so lahko različnih dimenzij, lastnosti in cen. Velike pisarne in podjetja, ki želijo kvaliteten tiskalnik, morajo v svojem proračunu za tiskalnik načrtovati vsaj 500 EUR, saj toliko stanejo najcenejši laserski enobarvni tiskalniki, ki lahko prenesejo količino tiskanja velikih podjetij. Za nekatere modele tiskalnikov vrhunske kvalitete, je potrebno odšteti tudi pet mestni znesek. Najbolj znani proizvajalci tiskalnikov za velika podjetja in pisarne so Canon, Lexmark in HP. Za modele, ki pripadajo tem blagovnim znamkam, je tudi veliko lažje najti in kupiti nadomestno kartušo ali toner.

Ker smo že ugotovili, da velika podjetja, enostavno nimajo dovolj časa za raziskovanje kateri tiskalnik, je najprimernejši za njihovo podjetje, smo pripravili kratek pregled visokokakovostnih modelov tiskalnikov, za večja podjetja in pisarne:

  • HP Laserjet Enterprise M608dn - nekatera podjetja poskušajo ločiti funkcije tiskanja in skeniranja na različnih napravah in imajo raje enobarvne tiskalnike, zaradi nižjih stroškov v primerjavi z barvnimi tiskalniki. Če ste med njimi, potem vam predlagamo, da razmislite o nakupu tiskalnika HP Laserjet Enterprise M608dn, s hitrostjo tiskanja 61ppm in maksimalnim mesečnim obsegom 275.000 strani.
  • HP Laserjet Enterprise M633fh - večfunkcijski enobarvni tiskalnik, ki ima funkcije skeniranja, kopiranja in faksiranja. Kot je mogoče sklepati že iz njegovega imena “Enterprise” (ang. enterprise - podjetje), je ta tiskalnik namenjen za podjetja oziroma za poslovne uporabnike. Z izjemno visoko hitrostjo tiskanja do 75 strani na minuto in ločljivostjo 1200 dpi, se lahko odzove na velike dnevne obremenitve, hkrati pa zagotavlja vrhunsko kakovost tiskanja.
  • Canon ImageRunner ADVANCE C355i - v kolikor želite, da vam ena naprava omogoča tiskanje, kopiranje in skeniranja, potem je ta laserski večnamenski barvni Canon tiskalnik vsekakor dobra izbira. Razpolaga s 3GB spomina in nudi številne možnosti mrežnega povezovanja (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, brezžični LAN (IEEE 802.11 b/g/n), USB). Opremljen je s štirimi kasetami, ki lahko sprejmejo 550 listov in 100 listnim večnamenskim zlagalnikom. Ima možnost obojestranskega tiskanja ter omogoča možnost tiskanja neposredno iz USB-ja.

  • Xerox Phaser 7500DN - barvni laserski tiskalnik, ki zaradi visoke ločljivosti 1200dpi omogoča tiskanje dokumentov in slik vrhunske kakovosti. Po zagonu tiskalnika, je potrebnih le sedem sekund za prvo tiskanje. Hitrost tiskanja je 35ppm, kar bo zadovoljivo tudi najzahtevnejšim hitrostnim kriterijem tiskanja, v velikih podjetjih in pisarnah. Xerox Phaser 7500DN se zahvaljujoč 1 GHz procesorju, z lahkoto kosa z zahtevno grafiko in slikami.
  • Lexmark CS827de - barvni laserski tiskalnik z vgrajenim obojestranskim tiskanjem (integrirani dupleks). Ima zavidanja vredno hitrost tiskanja, kar 57 strani na minuto. Priporočeni mesečni izpis je od 2.500 do 25.000 strani. Lexmark aplikacija za mobilno tiskanje, za naprave iOS in Android, omogoča preprosto tiskanje iz mobilne naprave. USB priključek, ki ga najdete na sprednji strani tiskalnika, vam omogoča, da natisnete različne vrste dokumentov in slikove datoteke neposredno iz USB-ja.
    Med petimi tiskalniki, ki smo jih predstavili in priporočili, so večfunkcijski tiskalniki, ki imajo zraven tiskanja tudi funkcijo kopiranja, optičnega branja in faksiranja, enobarvni tiskalniki in barvni tiskalniki med katerimi upamo, da boste našli takšnega, ki bo zadovoljil vse potrebe tiskanja v vašem podjetju oziroma pisarni.
Dodaj odgovor


© 123kartuse.si. Vse pravice pridržane. Vse znamke, nazivi proizvodov in OEM številke so oznake in last pripadajočih podjetij in se uporabljajo zgolj kot referenca.

kartice
Avtorji