Brezplačna dostava za vsa naročila nad 35€
Košarica 0 izdelkov

Potrebujete pomoč?

064 280 290

Ali pa samo v 3 ENOSTAVNIH korakih poiščete združljive kartuše, tonerje ali papir za tiskalnik:

Brezplačna dostava za vsa naročila ne glede na količino po celotni Sloveniji!

NAJBOLJŠI TISKALNIKI ZA DOMAČO UPORABO V LETU 2018

Smo v obdobju rasprodaje in popustov. Glede na to, da ste na naši spletni strani www.123kartuse.si - torej iščete toner ali kartušo ali tiskalnik :)
Mi smo tukaj za vas, da vam olajšamo izbiro, ker je v kopici omenjenih produktov z zelo podobnimi cenami in specifikacijami, vam želimo prihraniti vaš čas pri pravilni izbiri.
Dejstvo je pa tudi, da nakup tisklanika ni ravno najzabavnejša stvar na svetu.

Prvo kar je potrebno narediti je, da specificirate vaše potrebe. Če niste povsem sigurni kateri tiskalnik potrebujete oz. bi bil pravilni za vas, vas svetujemo, da si preberete "Vodnik za nakup tiskalnika". V članku smo obrazložili vse kar je potrebno vedeti o razlikah med laserskim in ink-jet tehnologijo oz. tiskalnikom. Prav tako fukcije katere je potrebno upoštevati pri izbiri, ter različne primerjave, da bi vam olajšali odločitev in pomagali, da ne nasedate reklamam določenih proizvajalcev, ampak izberete tiskalnik za vaše potrebe.

Ali delate v pisarni ali doma je dober tiskalnik obvezen. Obstaja na stotine modelov tiskalnikov, ampak mi smo za vas izbrali najboljše - na podlagi naših izkušenj in seveda izkušenj naših strank.

TOP TISKALNIKI V LETU 2018 PO NAŠI IZBIRI

  1. Canon Pixma MG5750
  2. EPSON WorkForce Pro WF-8510DWF
  3. HP OfficeJet Pro 7720 Wide Format All-in-One
  4. Samsung SL-C430W Wireless Colour Laser Printer
  5. Canon Pixma MG2550OS
  6.  Epson Expression Photo HD XP-15000
  7. Canon i-Sensys LBP7780Cx
Dodaj odgovor


© 123kartuse.si. Vse pravice pridržane. Vse znamke, nazivi proizvodov in OEM številke so oznake in last pripadajočih podjetij in se uporabljajo zgolj kot referenca.

kartice
Avtorji